Aanbod 1 – Quickscan

‘Het is beter te worden bekeken dan over het hoofd te worden gezien.’

Mae West – Amerikaans actrice 1892-1980

 

De activiteit loopt al een tijdje; het loopt goed, bezoekers komen, subsidiegever is tevreden, het is redelijk druk en het aanbod is van hoog niveau. Herkenbaar… ?

Elke terugkerende activiteit draait op routine, dat zorgt voor continuïteit en constante kwaliteit.

Maar er duiken regelmatig identieke problemen op, er is een gevoel van ‘steeds hetzelfde’ en ‘niet tevreden’, alsof het aantal bezoekers niet toeneemt, je ziet altijd dezelfde mensen. Misschien voelt het tijd voor verandering, of is verandering zelfs noodzakelijk omdat subsidiedoelstellingen veranderd zijn? Je hebt een externe rapportage nodig om de vinger op de zere plek te leggen? Of je denkt aan uitbreiding of aanpassing…?

Het is goed om te checken wat er beter kan, misschien zelfs anders, voordat het noodzaak wordt.

Ik bied een Quickscan voor terugkerende culturele activiteiten aan. Deze scan bestaat uit een voorgesprek, activiteitenbezoek en mogelijk nabespreking voor €270,00 ex btw*. Je ontvangt een analyse met verbeterpunten van maximaal 2 A4-tjes waarmee je concreet aan de slag kunt.

Als Audience Advocate (onafhankelijke publieksvertegenwoordiger) breng ik als deelnemer of bezoeker van een culturele activiteit rapportage uit over de verschillende facetten van het event.

*De scan is binnen een straal van 50 kilometer van Heerlen. Buiten 50 kilometer geldt € 0,19 per kilometer. Tevens wordt entree, deelname geld in rekening gebracht.