Roger van de Poel | De weg naar Heerlen…
83
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-83,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.7,wpb-js-composer js-comp-ver-3.7.4,vc_responsive

De weg naar Heerlen…

Over het project:

In opdracht van de stichting Pro2 samenstellen en verzorgen van publieksbegeleiding van de expositie: De weg naar Heerlen. Een van de aspecten van het community art project is het inschakelen van lokale fotografen die vanuit hun eigen visie de omgeving vast leggen. De expositie legt het accent op het deelaspect fotografie. Daarnaast wordt het project zelf gepresenteerd. Dit gebeurt in 4 verschillende units, elk unit is vorm gegeven volgens 1 van de leerstijlen van de ervaringsleertheorie van David Kolb. De expositie wordt dagelijks bezocht door inwoners van Landgraaf die een bezoek brengen aan het Raadhuis.

 

 

De weg naar Heerlen is een multimedia documentaire van de stichting Pro2 over het verleden, verandering en vooruitgang in een gebied tussen Landgraaf en Heerlen. De weg verbindt het persoonlijke verhaal met de grotere geschiedenis.

Onderdeel
expositie